BAU-bouw begeleiding

Over mij

terug naar home →

Jan Koobs
Gehuwd met Hilly Koobs-Dunnink.
Vader van drie kinderen, zoon , dochter en zoon.
Opa van een kleinzoon en kleindochter.
Is in zijn vrije tijd graag sportief bezig.
Na een opleiding LTS Timmeren gestart als timmerman en door werkzaam te zijn bij een kleine aannemer veel ervaring opgedaan in alle in de bouwvoorkomende werkzaamheden.
Aansluitend een stap gemaakt naar een bedrijf dat zich richtte op kwaliteit werk, bij dit bedrijf doorgegroeid tot uitvoerder. In deze periode via avond studie in het bezit gekomen van verschillende ondernemer en management diploma’s Hierna een stap gemaakt naar een grotere bouwonderneming en daar grote woning en utilitaire bouwwerken gerealiseerd. Aansluitend overgegaan in een functie als projectleider bij een familie bedrijf. Daar verantwoordelijk voor het cao personeel, projecten en project inkoop. Aansluitend mijn weg vervolgt in een functie technisch directeur.
In de voorgaande periode als verantwoordelijke voor projecten, kwam ik regelmatig in contact met klanten die ontevreden waren over wat ze geleverd kregen van de aannemer. Daar werd in een persoonlijk gesprek met de klant vaak duidelijk, dat hun verwachtingspatroon niet overeenkwam met het geleverde product. In deze periode ontspon zich al het idee dat ik er graag aan zou willen bijdragen, dat de klant dichter bij zijn idee van verwachtingspatroon zou komen. Steeds wel met in mijn achterhoofd de gedachte dat een 100% score, uniek zou zijn in de praktijk.

Gestart met BAU-Bouwbegeleiding die als doel heeft “de klant krijgt geleverd wat contractueel is overeengekomen”.
In de korte periode dat ik werk met deze methode , ben ik er mij meer van bewust geworden dat een 100% score een prachtig doel is om aan te werken.
De klant moet het vertrouwen in BAU-Bouwbegeleiding hebben om tot een 100% score te komen, zonder het wederzijdse gunnen is dit niet mogelijk.